Na een succesvolle TVBE campagne waarbij meer dan 80 nieuwe tennissers en padellers hebben deel genomen aan de verschillende acties, heeft de vereniging besloten om weer een nieuwe campagne op te starten. Ouders van de kinderen vinden het prettig dat kinderen geen lidmaatschap hoeven te betalen en dat de tarieven voor de lessen zo laag zijn. Volwassenen vinden het fijn dat je kunt lessen zonder meteen lid te worden.

Omdat deze actie zo succesvol was, bieden we een nieuwe kans om te lessen voor zowel tennis als padel.

Vanaf juni kun je deelnemen aan een 4 weekse kennismakingscursus. Ben je op zoek naar een leuk Vaderdag cadeau of een leuk Eindexamencadeau, grijp je kans!

Vier lessen voor volwassen €35 ,= p.p.  en voor jeugd t/m 17 jaar 20,= p.p. Aansluitend start half augustus weer een nieuwe ronde van 10 weken. De lessen voor volwassenen worden gegeven door de week tussen 19.00 – 22.00 uur en in het weekend. De lessen voor de jeugd zijn door de week tussen 16.00 – 19.00 uur. Info: zie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.tvbe.nl

 

 

Met sportieve groet,

Namens TVBE,

Michiel Verschuuren  

 
 

Ga ik de uitdaging weer aan met mijn vaste partner of ga ik voor een nieuw avontuur? Schrijf ik me in voor de dubbel, mix of allebei?? Kies ik voor tennis met mijn jarenlange ervaring en speel ik op routine of ga ik meer voor het korte, snelle ‘werk’ op de Padelbaan? Zal ik kiezen voor de Bretonse streep van Ashleigh Barty of misschien toch in het geel zoals Rafael Nadal?

Allemaal vragen waar je alvast over na kunt denken :-)… Waarom??

Voor het TVBE Dubbeltjestoernooi 2019 natuurlijk!
Zaterdag 31 augustus t/m zondag 8 september 2019

Wij starten nu alvast met de voorbereidingen om er voor te zorgen dat jullie deze week niets te kort komen!

Meer info vind je op www.toernooi.nl of schrijf je daar direct in als alles al helder is.

Eén van de extraatjes deze week is de Padelclinic van Uriël Maarsen, Nederlands beste Padelprof. Daar kun je nog wat van leren!
Zaterdag 7 september tussen 14.00 – 17.00 uur geeft hij drie clinics van één uur. Kosten 10 Euro p.p. Aanmelden kan ook via toernooi.nl, wij delen je dan in bij gelijkgestemden.

Wij zien jullie graag weer terug!!

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie TVBE
Arjan, Kirsten, Marie-Jose, Niels, Michiel, Jasper, Marnix, Roland, Pim, Suzanne, Valerie, Ankie

Met dank aan onze trouwe sponsoren:

           

           

1 februari 2017 opende Van Gool Sport haar deuren aan de Kreitenmolenstraat 25, waar voorheen Joris Sport en De Leeuw Sport waren gevestigd. Ruim twee jaar later zit de loop er weer lekker in.

Het was even een aanpassing qua assortiment. Waar voorheen enkel voetbal- en tennisartikelen verkocht werden is de winkel nu veel allrounder geworden. Hockey, wandel en running werden omarmt en toegevoegd aan het assortiment, waardoor de klantenkring ruimer is geworden. Ook qua samenwerking met bedrijven en verenigingen uit de regio wordt aan de weg getimmerd. Voetbalverenigingen SVSSS, Uno Animo en Jong Brabant, tennisverenigingen TVU, Teco, TVBE, Sla Raak en TV De Rauwbraken. En tot slot hardloopvereniging Taxandria en turnvereniging DOS, vonden al de weg naar Van Gool Sport.

Nu het tennisseizoen weer in volle gang is brengen wij je graag op de hoogte van de Do’s en Dont’s op het gebied van tennis!

Wist je dat?

 • Je bespanning elk jaar op spanning gebracht moet worden?
 • 1 keer per week tennissen is 1 keer per jaar bespannen, 2x per week is 2x per jaar, ect.
 • Je door een slechte grip of bespanning snel kans hebt op blessures?
 • Wij bij Van Gool Sport het volledige assortiment van de 4 grote tennismerken in de winkel hebben?
 • Wij in combinatie met deskundig personeel altijd tot het juiste racket kunnen komen?
 • Wij de mogelijkheid bieden de rackets van tevoren te testen?
 • Wij 2 luxe bespanapparaten hebben waardoor de spanning altijd 100% kloppend is?
 • Wij naast tennis ook een groot assortiment Padel hebben?

De gehele maand juni is tennismaand bij Van Gool Sport, heel deze maand bieden wij 10% korting aan op bijna het gehele assortiment tennis!

(m.u.v. onze bespanservice)

Voldoende reden om dus lekker een keer langs te komen in ons filiaal in Udenhout!

Tot ziens in de winkel,

Van Gool Sport Udenhout

Beste padel- en tennislesser,

Wat leuk dat je bent gestart met lessen bij TVBE! We hopen dat je de smaak te pakken hebt.

Graag willen we je informeren over het volgende:

Half augustus start weer een nieuwe ronde van 10 weken les.
De lessen voor volwassenen worden gegeven door de week tussen 19.00 – 22.00 uur en in het weekend.
De lessen voor de jeugd zijn door de week tussen 16.00 – 19.00 uur. Geef het door aan je tennisleraar of meld je aan via mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast vinden binnenkort de volgende activiteiten plaats:

 • Dinsdag 11 juni Welkomsinstuif voor alle lessers vanaf 19.00u.
 • Vrijdag 14 juni Eindtoernooi voor tennislessers jeugd vanaf 17.00 u en voor volwassenen vanaf 19.00 u. Ook introducees zijn welkom.
 • Vrijdag 21 juni Ouder-kind toernooi voor leden en introducees van 19.00-21.00 u
 • Vrijdag 28 juni Eindtoernooi voor padel-lessers vanaf 17.00 u en voor volwassenen vanaf 19.00 u. Ook introducees zijn welkom.
 • Vrijdag 28 juni Pre-summer toernooi voor iedereen (leden, lessers en introducees)

 

Voor de verschillende activiteiten kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u voor 25 juni in als koppel voor het Pre-Summer toernooi 2019.Het wordt gehouden op vrijdag 28 juni, vanaf 19:00 uur.Inschrijfgeld 5,00 euro p.p. u kunt u aanmelden via email bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Veel kinderen zouden het liefst de hele dag gamen. Bij tennis- en padelvereniging TVBE kan dat vanaf nu op een gezonde manier.

Veel kinderen beoefenen al een sport, maar tennis of padel kan een mooie aanvulling zijn. De tijden waarop je deze sporten kan beoefenen zijn namelijk flexibel, waardoor het makkelijk te combineren is met bv. voetbal of hockey.

Je kunt deze sporten nu voor een mooie prijs uitproberen, zonder dat je lid moet worden. Kinderen zijn dus altijd gratis lid van de club. Ook hoef je niet meteen een racket aan te schaffen. Daar zorgen wij voor. De lessen worden verzorgd door Tennisschool Bob. De leraren weten als geen ander om de jeugd uit te dagen om meer games te winnen op de baan dan op de bank!!

Wat hebben wij te bieden:

- Samen in een groep van maximaal 8 leeftijdsgenoten krijg je les (10 lessen voor € 35,- voor kinderen van 6 t/m 8 jaar en € 50,- voor kinderen van 9 t/m 17 jaar, vanaf 1 april).

- In de maand juni worden er tal van activiteiten georganiseerd op de vrijdagavond. Bijvoorbeeld onderlinge toernooitjes en een ouder-kindtoernooi.

- Kinderen zijn altijd gratis lid.

Kom het eens uitproberen op onze open dag op 24 maart van 10.00 tot 16.00 op ons park aan de Generaal Eisenhowerweg 9, naast de Hockey in Berkel-Enschot.

Het draaien van bardienst is een vrijwillige keuze van ieder lid, waar een korting van het lidmaatschap tegenover staat.

We zijn blij met ieder lid dat bardienst wil draaien.
Vrijwillig wil echter niet zeggen dat het vrijblijvend is.
Wie lid is MET bardienst wordt drie keer ingeroosterd, rekening houdend met de beschikbaarheid.

Leden die verzuimen een ingeplande bardienst te draaien, krijgen een boete van € 50, - per verzuimde bardienst.

 

Hierbij kunt u in onderstaand formulier uw beschikbaarheid aangeven opdat hier zo goed mogelijk rekening mee gehouden kan worden.

Mocht u niets opgeven, zal u toch gewoon ingedeeld worden.

 

U dient uw beschikbaarheid in te vullen voor 17 februari 2019.

 

Mocht u een bardienst niet kunnen, moet u zelf voor een vervanger zorgen cq zelf een dienst met een ander clublid wisselen. Wijzigingen moeten wel doorgegeven worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opdat dit in de KNLTB.Club app zichtbaar gemaakt kan worden (oa voor het sleuteladres).

 

 

 

 

Beste leden,                                                                            

Na de goede ervaringen met de interne competitie Padel, gaan we nu ook starten met een interne competitie Tennis.
Deze zal parallel lopen met de Padelcompetitie. 

Interne Padelcompetitie
Deze is weer op dinsdag- en donderdagavonden (19.30 - 20.30 - 21.30 uur) en een aantal zondagochtenden in apr/mei/juni.
De aftrap is zondag 31 maart en de competitie duurt t/m donderdag 26 september 2019.
Inschrijven vanaf nu weer mogelijk via www.toernooi.nl onder de naam TVBE Padel interne competitie 2019.

Interne Tenniscompetitie
De wedstrijden worden gespeeld op woensdag- en donderdagavonden (19.00 - 20.15 - 21.30 uur).
De aftrap is zondag 31 maart en de competitie duurt t/m donderdag 26 september 2019.
Inschrijven is vanaf nu mogelijk via www.toernooi.nl onder de naam TVBE Tennis interne competitie 2019.

Via toernooi.nl kun je al je verhinderingen opgeven en vind je het reglement. Ook zonder bondsnummer kun je een account aanmaken bij toernooi.nl en je aanmelden voor een van de competities.
We streven voor zowel tennis als padel naar drie poules van negen koppels. Je speelt dan ongeveer 1x in de twee weken.
De poules worden op sterkte ingedeeld. Bij zowel tennis als Padel wordt eerst naar sterkte gekeken en dan naar geslacht/categorie. Het is dus mogelijk als dubbel tegen een gemengd dubbelkoppel te spelen. Je kunt daarom ook maar in 1 categorie aanmelden (HD/DD of GD).

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 maart a.s.

Voor vragen over deze interne competities kun je terecht bij een van onderstaande commissieleden Padel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leer je clubgenoten (nog beter) kennen en schrijf je in!! Dan ben je verzekerd van minimaal acht uitdagende wedstrijden, de banen zijn voor je gereserveerd en de tijden gepland. Geen ingewikkeld app-groepen om vier personen bij elkaar te krijgen ;-

 

Wij vinden het heel gezellig als je mee doet!!

 

Groet,

Jasper van der Klei

Roland van der Klei

Michiel van Kuijk
Ankie de Kort

Subcategorieën

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com