Veel kinderen zouden het liefst de hele dag gamen. Bij tennis- en padelvereniging TVBE kan dat vanaf nu op een gezonde manier.

Veel kinderen beoefenen al een sport, maar tennis of padel kan een mooie aanvulling zijn. De tijden waarop je deze sporten kan beoefenen zijn namelijk flexibel, waardoor het makkelijk te combineren is met bv. voetbal of hockey.

Je kunt deze sporten nu voor een mooie prijs uitproberen, zonder dat je lid moet worden. Kinderen zijn dus altijd gratis lid van de club. Ook hoef je niet meteen een racket aan te schaffen. Daar zorgen wij voor. De lessen worden verzorgd door Tennisschool Bob. De leraren weten als geen ander om de jeugd uit te dagen om meer games te winnen op de baan dan op de bank!!

Wat hebben wij te bieden:

- Samen in een groep van maximaal 8 leeftijdsgenoten krijg je les (10 lessen voor € 35,- voor kinderen van 6 t/m 8 jaar en € 50,- voor kinderen van 9 t/m 17 jaar, vanaf 1 april).

- In de maand juni worden er tal van activiteiten georganiseerd op de vrijdagavond. Bijvoorbeeld onderlinge toernooitjes en een ouder-kindtoernooi.

- Kinderen zijn altijd gratis lid.

Kom het eens uitproberen op onze open dag op 24 maart van 10.00 tot 16.00 op ons park aan de Generaal Eisenhowerweg 9, naast de Hockey in Berkel-Enschot.

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com