Introduceren!

Is het niet leuk om vrienden, vriendinnen die komen logeren ,uit te nodigen voor een partijtje tennis. Zeker in de vakantieperiodes?
Denk hierbij ook aan het Invitatietoernooi, Dubbeltjestoernooi en Jongbelegen toernooi en in de maanden juli en augustus de instuifavonden.

Voor eigen leden en jeugdleden is het mogelijk om bij voldoende beschikbaarheid van de banen, in de maanden van 01 april t/m 30 september één of meerdere introducés mee te nemen. De kosten hieraan verbonden zijn € 5,00 per dagdeel (ochtend, middag of avond) voor senioren en € 1,50 voor junioren. Maximaal 3 keer dezelfde persoon, daarna verwachten wij dat deze persoon lid wordt.
Bovendien mogen de jeugdleden van TVBE in genoemde periode jeugdleden van de direct omringende Tennisverenigingen gratis introduceren.

Iets te vieren?

Het is mogelijk om als lid van TVBE één of meerdere banen te huren (buiten de competitie, toernooien of andere clubactiviteiten om) voor een tennispartijtje met familie, vrienden, buren, straatgenoten, bedrijfsmedewerkers en/of klasgenoten t.g.v. een verjaardag of jubileum of zomaar.
De gastvrouw/heer moet in alle gevallen natuurlijk zelf wel meespelen !!

Prijzen tennisbanen
     De prijs is voor leden € 23,50 per uur / per baan.

Prijzen Padel banen (alleen te huren voor leden!!!!)

    De prijs is voor TVBE leden  € 20,-- per uur / per baan (inclusief rackets),
    Padelballen zijn te koop per 3 stuks voor € 9,--.
    Per introduce die padel speelt samen met een lid van TVBE € 5,-- per uur. Maximaal 3 keer dezelfde persoon, daarna verwachten wij dat deze persoon lid wordt.

Bent u geen tennislid

Bent u geen tennislid maar wilt u toch een tennisbaan huren, ook dat kan na goedkeuring.

    De prijs voor niet-leden is € 30,-- per uur / per baan
 

Is het paviljoen open dan kunt u gezellig nog wat napraten over alle inspanningen onder het genot van een kopje koffie/thee, een pilsje, een glaasje fris of heerlijke wijn. Bij mooi weer is het dan gezellig toeven op het terras. Kijk onder Baanverhuur en Voorwaarden.


Informatie bij Ans Janssens Tel. 013-5400606. email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

U kunt uw aanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen:

 

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com