Clubregels

 

INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN  

Welkom bij onze club!  

Wij hopen dat u zich snel thuis zult voelen binnen onze vereniging en daarom geven wij u enige praktische informatie.  

Uw ledenpas :  De KNLTB verstrekt geen ledenpasjes meer. U kunt wel een digitaal pasje vinden op de app (zie hieronder)  

Club app : De app heet KNLTB Club app Deze is zowel beschikbaar voor Android telefoons als voor iPhone. Installeer deze app, kies de vereniging “T.V. Berkel-Enschot”, let op er zit een spatie voor Berkel-Enschot. Meld u aan met uw bondsnummer en wachtwoord (cq vraag dit aan). Wat kunt u hier allemaal op dit moment op zien / mee doen:

  • Je eigen rating zien
  • De code van 6 cijfers vinden (onder Home) waarmee je de poorten en de deur van het paviljoen kunt openen. Deze code verandert iedere zondagavond.
  • Een baan op afstand reserveren
  • Je actieve baan reserveringen zien
  • Bardienst inplannen
  • De ledenlijst inzien  

Gebruik banen : Nadat u heeft getennist is het verplicht de gravelbanen met het sleepnet te vegen. Voor de smashcourt banen geldt dit alleen als er geen spelers na u komen. Op elke baan hangt zo’n sleepnet. De smashcourt banen niet vegen als ze vochtig zijn. (De vuistregel is dat er niet geveegd mag worden als de ballen vochtig worden tijdens het spelen). Op de gravelbanen 4 t/m 6 mag beslist niet worden gespeeld tijdens een vorstperiode of opdooi. Op de padelbanen en op de smashcourt banen 2 en 3 en 7 t/m 9 mag beslist niet worden gespeeld tijdens opdooi, maar wel bij vorst. Wanneer er sneeuw ligt mag er uiteraard op geen enkele baan gespeeld worden.  

Verlichting :  Tijdens de avonduren kunt u de baanverlichting aandoen. Boven het afhangbord in de hal van het paviljoen bevinden zich schakelaars. Een voor de padelbanen, een voor de banen 2-3, een voor 5-6 en een voor 7-8-9. Natuurlijk wel weer uitschakelen als u de laatste bent die het complex verlaat.  

Bardienst : Bardiensten draaien is voor ieder senior clublid eigenlijk een ‘must’. Het is goed voor u omdat u tijdens zo’n bardienst andere TVBE’ers leert kennen en viceversa. Het is goed voor de vereniging omdat het extra inkomsten oplevert. Het is goed voor de sfeer in de club en de gezelligheid in het paviljoen doordat men na het spelen wat na kan praten onder genot van een drankje. Dit geldt voor u maar ook voor anderen. Onze bar in het paviljoen kan slechts open zijn dankzij een grote deelname van de seniorleden van TVBE.   Het bardienstrooster kunt inzien via de app en via onze site www.tvbe.nl > Mijn Club (inloggen)> Diensten. Bij verhindering dient u zelf voor vervanging te zorgen. Raadpleeg hiervoor de instructies in het filmpje op de website! Bij de bar ligt een uitgebreide handleiding voor de bardienst.  

Training : Trainingen worden verzorgd door enkele eigen leden.  Inschrijfformulieren en lesreglement zijn terug te vinden op onze website.  

Instuifavonden : Op de dinsdag- en donderdagavonden wordt een instuif voor senioren georganiseerd. U hoeft zich hiervoor niet op te geven, maar u kunt binnenlopen en u wordt dan in de volgende ronde ingedeeld. Uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers. We beginnen om 19.00 (dinsdag) en 19.30 (donderdag) uur en per 45 minuten wordt er gewisseld.  

Introductie : U kunt  iemand, die geen lid is van TVBE,  tegen een kleine vergoeding introduceren.  

Overige informatie : Via onze website www.tvbe.nl  vindt u o.a. gegevens van de verenigingsfunctionarissen, overige activiteiten, etc. Daarnaast ontvangt u regelmatig via de mail digitale informatie.   Voor een goede communicatie is het van belang dat u wijzigingen in uw adres, telefoonnummer, bankrekeningnummer, e-mailadres etc. zo spoedig mogelijk aan de ledenadministratie doorgeeft.    

Wij wensen u veel tennisplezier.

 Ans Janssens, [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 533 3629

Tennis en Padel vereniging Berkel-Enschot TVBE

Generaal Eisenhowerweg 9(Let op: de routeplanner kent alleen nr 3)
5056 CR Berkel-Enschot

KVK-nummer

40258057