Clubregels

Welkom bij onze club!

Wij hopen dat u zich snel thuis zult voelen binnen onze vereniging en daarom geven wij u enige praktische informatie.

Uw ledenpas:  Dit pasje wordt aangevraagd bij de KNLTB  en u kunt het in het clubhuis afhalen tijdens de bardiensturen. U krijgt hierover bericht per e-mail. Deze ledenpas gebruikt u o.a. voor het afhangen van een tennisbaan via het afhangbord, inschrijving toernooien, etc. U heeft dit pasje ook nodig om toegang te krijgen tot ons complex en het clubhuis. Zo hebt u op de momenten dat er geen bardienst is toch toegang tot de kleedkamers, toiletten en het afhangbord en bovendien kunt u, indien nodig, ook de baanverlichting inschakelen. 
Zonder afhangen hebt u geen recht van spelen. Bij deelname aan de instuifmomenten hoeft u echter niet persoonlijk af te hangen.
Bij het verlaten van het paviljoen sluit de deur automatisch. Zorg er dus voor dat u uw pasje niet in het paviljoen achterlaat. Zonder deze pas kunt u immers niet meer naar binnen. 

Gebruik tennisbanen: Nadat u heeft getennist is het verplicht de gravelbaan met het sleepnet te vegen. Voor de smash court banen geldt dit alleen als er geen spelers na u komen.
Op elke baan hangt zo’n sleepnet. De smashcourt banen niet vegen als ze vochtig zijn. (De vuistregel is dat er niet geveegd mag worden als de ballen vochtig worden tijdens het spelen).
Op de gravelbanen 1 en 4 t/m 6  mag beslist niet worden gespeeld tijdens een vorstperiode of opdooi. 
Op de smashcourt banen 2 en 3 en 7 t/m 9 mag beslist niet worden gespeeld tijdens opdooi, maar wel bij vorst. Wanneer er sneeuw ligt mag er uiteraard op geen enkele baan gespeeld worden.

Verlichting:  Tijdens de avonduren kunt u de baanverlichting aandoen. Boven het afhangbord in de hal van het paviljoen bevinden zich 3 schakelaars. Een voor de banen 2-3, een voor 5-6, een voor 7-8-9 en een voor de twee padelbanen. Natuurlijk wel weer uitschakelen als u de laatste bent die het complex verlaat.

Bardienst: Bardiensten draaien (slechts 2 keer per jaar) is voor ieder senior clublid eigenlijk een ‘must’.Het is goed voor u omdat u tijdens zo’n bardienst andere TVBE’ers leert kennen en viceversa.Het is goed voor de vereniging omdat het extra inkomsten oplevert.
Het is goed voor de sfeer in de club en de gezelligheid in het paviljoen doordat men na het tennissen wat na kan praten onder genot van een drankje. Dit geldt voor u maar ook voor anderen.
Onze bar in het paviljoen kan slechts open zijn dankzij een grote deelname van de seniorleden van TVBE.Het bardienstrooster kunt in inzien op de knltb clubapp of via website maar dan moet je wel inloggen. Bij verhindering dient u zelf voor vervanging te zorgen en het niet invullen van een bardienst leidt tot een boete van € 50. Bij de bar ligt een uitgebreide handleiding voor de bardienst.

Training: Trainingen worden verzorgd door een groep leraren die nauwe band met de club hebben. Inschrijven kan via deze link. Of stuur een mail naar [email protected].

Instuifavonden: Op de dinsdag- en donderdagavonden wordt een instuif voor senioren georganiseerd. U hoeft zich hiervoor niet op te geven, maar kunt binnenlopen en wordt dan in de volgende ronde ingedeeld. Uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers. We beginnen om 19.00 (dinsdag) en 19.30 (donderdag) uur en per 45 minuten wordt gewisseld.
Voor de 55+ leden is er instuif op de maandagochtend (heren) en vrijdagochtend (mixed) telkens vanaf 9.30 uur. 

Introductie: U kunt  iemand, die geen lid is van TVBE,  tegen een kleine vergoeding introduceren. Deze introductie regelt u met degene die op dat moment bardienst heeft. De bardienst beschikt over speciale introductiepasjes waarmee u dan kunt afhangen.

Verlies ledenpasje: Mocht u onverhoopt uw tennispasje verliezen of beschadigen, zodat u niet meer kunt afhangen, dan kunt u bij de ledenadministratie een nieuwe pas aanvragen. De kosten voor een nieuwe pasje zijn € 7,50. De KNLTB maakt elke week nieuwe pasjes aan. Als de aanvraag voor een nieuwe pas op zondag bij de KNLTB binnen is dan wordt het pasje op de woensdag of donderdag erna bij de ledenadministratie bezorgd.  

Nieuwsbrief: M.i.v. 1 januari 2019 wordt de nieuwsbrief digitaal verspreid. Het is dus belangrijk om wijzigingen in het e-mailadres tijdig door te geven aan de ledenadministratie [email protected].

Overige informatie: Via onze website www.tvbe.nl  vindt u o.a. alle adresgegevens van de verenigingsfunctionarissen, overige activiteiten, etc. 

Voor een goede communicatie is het van belang dat u wijzigingen in uw adres, telefoonnummer, bankrekeningnummer, e-mailadres etc. zo spoedig mogelijk aan de ledenadministratie doorgeeft.

Wij wensen u veel tennisplezier.

Het bestuur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 533 3629

Tennis en Padel vereniging Berkel-Enschot TVBE

Generaal Eisenhowerweg 9(Let op: de routeplanner kent alleen nr 3)
5056 CR Berkel-Enschot

KVK-nummer

40258057